Coronavirus update 16-3-2020

Geachte patiënt,

Gisteren zijn er weer nieuwe, strengere, maatregelen genomen om het coronavirus in te dammen.
Dit betekent dat wij, ondanks eerdere berichtgevingen, gesloten zijn voor reguliere behandelingen.
Op dit moment zullen de afspraken tot en met 6 april 2020 komen te vervallen. Wij nemen contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak.
Wij zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 8.30-12.30 uur. Voor spoedklachten zijn we altijd bereikbaar, belt u hiervoor de praktijk. Er wordt dan een tijd met u afgesproken dat u naar de praktijk kunt komen.
We volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent het volgende:
– Als u zich als patiënt ziek voelt, als u moet hoesten of als u koorts heeft, blijf dan thuis. Kom niet naar de praktijk. Voor ons al medewerkers geldt dat wij ook thuisblijven als wij klachten hebben (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn) en koorts.
– Bij binnenkomst in onze praktijk vragen wij u uw handen eerst goed met alcohol-handgel in te wrijven. Er hangt een pompje bij de ingang en in de poetshoek.
– Patiënten en personeel geven elkaar geen hand als begroeting.
– Onze ruimtes zullen extra goed geventileerd worden met schone buitenlucht. Het kan hierdoor wat kouder aanvoelen. Ons excuus voor dit ongemak.
– Wij vragen u op gepaste afstand van elkaar plaats te nemen in de wachtkamer en aan de balie. Laat iedereen die niet voor de behandeling noodzakelijk is thuis.
Wij willen u er nogmaals op wijzen dat u voor het verzetten van de afspraak tot en met 6 april GEEN contact met ons hoeft op te nemen. Wij bellen u voor het maken van een nieuwe afspraak.
Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Team Boersma & Boersma