Coronavirus

Coronavirus update 13-4-2020 

Geachte patiënt, 

Vanwege de coronacrisis zullen de afspraken op dit moment tot nadere orde komen te vervallen, in ieder geval tot 20 april 2020. 

De praktijk is beperkt geopend. Wij zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 8.30-12.30 uur. Voor spoedklachten zijn we altijd bereikbaar, belt u hiervoor de praktijk voor nadere instructie. Voor noodzakelijke, niet-reguliere mondzorg zal er, mocht dat nodig zijn, een tijdstip voor behandeling met u worden afgesproken. We volgen hierin wel de richtlijnen van de RIVM. Tevens zijn onze hygiëne protocollen erg streng en treffen wij alle voorzorgsmaatregelen om uw en onze gezondheid te waarborgen. 

Spoedbehandelingen (ook ’s avonds, ‘s nachts en het weekend) 

● Bloeding / nabloedingen na een behandeling. 

● Acute, heftige pijn (bijv. zenuwpijn) 

● Gecompliceerde breuken van tanden of kiezen waarbij de zenuw bloot ligt. 

● Mogelijk levensbedreigende ontstekingen. 

● Trauma na een (onge)val 

Noodzakelijke, niet-reguliere mondzorg 

● orthodontische problemen, zoals een losse bracket of een gebroken draad 

● Afgebroken gebitselementen 

● uitgevallen vullingen 

● Prothese problemen 

● Ernstige tandvlees infecties 

● Scherpe randen, die pijn en/of beschadiging van tong- of wangslijmvlies tot gevolg hebben 

Blaar die niet geneest 

● Pijn die moeilijk te lokaliseren is. 

We volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent het volgende: 

– Als u zich als patiënt ziek voelt, als u moet hoesten of als u koorts heeft, blijf dan thuis. 

Kom niet naar de praktijk. Voor ons als medewerkers geldt dat wij ook thuisblijven als wij klachten hebben (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn) en koorts. – Bij binnenkomst in onze praktijk vragen wij u uw handen eerst goed met alcohol-handgel in te wrijven. Er hangt een pompje bij de ingang en in de poetshoek. – Patiënten en personeel geven elkaar geen hand als begroeting. – Wij vragen u op gepaste afstand van elkaar plaats te nemen in de wachtkamer en aan de balie. Laat iedereen die niet voor de behandeling noodzakelijk is thuis. 

Wij willen u er nogmaals op wijzen dat u voor het verzetten van de afspraak tot 20 april GEEN contact met ons hoeft op te nemen. Wij nemen contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak. 

Wij danken u voor uw begrip en medewerking. 

Team Boersma & Boersma 

Related Post

VACATURE (2x)VACATURE (2x)

Wie weet zoeken we jou! Voor onze moderne tandarts en orthodontiepraktijk zoeken wij een gemotiveerde TANDARTS (PREVENTIE) ASSISTENTE24-32 uur ORTHODONTIE ASSISTENTE24-32 UUR Ben jij een zelfverzekerd iemand, die klantgericht en