coronabanner_0 (1)

Geachte patiënt,

Als u komt voor de afspraak, dan hanteren wij de veiligheidsvoorschriften van het RIVM en onze beroepsgroep, die belangrijk zijn om uw en onze gezondheid te waarborgen.

  1. U bent gezond
  2. U heeft de afgelopen 14 dagen zelf geen corona gehad en u bent niet in aanraking geweest met een persoon die besmet is met het coronavirus.
  3. Als u verkouden bent, hoest of koorts heeft blijft u thuis.
  4. Wij verzoeken u de praktijk pas kort van te voren, maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd, te betreden. Indien u te vroeg arriveert, graag buiten de praktijk wachten, bijvoorbeeld in de auto of bij uw fiets.
  5. Graag de 1,5 meter afstand ten opzichte van de andere patienten respecteren.
  6. Alleen de mensen die een afspraak hebben komen naar de praktijk, alleen indien noodzakelijk mag 1 ouder of begeleider meekomen .
  7. Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen bij het alcoholpompje. U houdt uw handen zoveel mogelijk bij elkaar en raakt zo min mogelijk aan in de praktijk.
  8. We ontvangen u met een lach, maar geven u geen hand.
  9. U volgt de aanwijzingen van het personeel op.
  10. Na de behandeling verlaat u zo spoedig mogelijk de praktijk.

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. De NZA heeft bepaald dat wij voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus een toeslag van  € 4,26 per patiënt in rekening mogen brengen.  De toeslag wordt berekend bij de controleafspraak van kinderen onder de 18 jaar en voor alle behandelafspraken. Voor volwassenen die een mondzorgverzekering hebben, wordt deze toeslag door de ziektekostenverzekeraar in de meeste gevallen vergoed. 

https://www.knmt.nl/nieuws/tijdelijke-toeslag-meerkosten-door-corona-uitbraak

Dank voor uw begrip en medewerking.

Team Boersma & Boersma