HAPAVOND:

Boersma & Boersma, (tandarts & Orthododontist) biedt de HCZ leden de mogelijkheid om op woensdag 27 maart 2019 van 17.30 tot 19.00  en donderdag 28 maart 2019 van : 17.30 tot 19.00 weer een bitje tegen sterk gereduceerd tarief te laten aanmeten.

Kosten:

melkgebit beschermer                                                € 40,00 (Geschikt voor melkgebit tot het moment dat de blijvende snijtanden geheel zijn doorgebroken)

standaard beschermer                                                € 50,00 hapavond

Er is een keus uit de kleuren geel, rood, blauw, oranje,  wit en doorzichtig. De gebitsbeschermer zal voorzien worden van naam en telefoonnummer.

Aanmelden: Graag uw naam (of van uw kind), adres, telefoonnummer en de hapavond waarop u langs wilt komen mailen naar: info@boersma-tandheelkunde.nl Of u kunt het formulier invullen die onderaan de pagina staat om een mail te sturen.

Betaling: Contant Er is geen pin mogelijkheid in de praktijk (pinautomaat om de hoek).

Waarom een op maat gemaakte gebitsbeschermer? Een op maat gemaakte gebitsbeschermer heeft een betere pasvorm dan een bitje wat je zelf moet aanpassen. Hierdoor draagt het prettiger, omdat ademen en slikken beter gaat. Rond  de leeftijd van 6 jaar zullen de voortanden wisselen en komen er grote kiezen achterin bij. Daarna wordt er tot de leeftijd van 10 jaar meestal niet meer worden gewisseld. In die periode kan er dus een op maat gemaakt bitje gemaakt worden. Na de leeftijd van 10 gaan de rest van de melkelementen wisselen. Wellicht is er ook een beugel nodig. In de fase dat er gewisseld wordt is het misschien verstandiger een goedkoper bitje te kopen, de mindere pasvorm hierbij voor lief nemend en wat vaker aan te passen aan de veranderingen in de mond. Indien er een beugel wordt gedragen kan er met de orthodontist besproken worden hoe het beste de tanden beschermd kunnen worden tijdens het hockeyen. Als alle blijvende tanden aanwezig zijn is een op maat vervaardigde gebitsbeschermer zeker aan te raden.

Uw naam of naam van uw kind (verplicht)

Uw email (verplicht)

Er zijn weer een twee hapavonden geprikt: woensdag 27 maart 2019 van 17.30 tot 19.00 en donderdag 28 maart 2019 van 17.30 tot 19.00. Mocht u toch een andere tijd willen kan u altijd contact opnemen met de praktijk en wordt er gedurende de reguliere praktijktijd en tegen regulier tarief (ongeveer 100 euro) een bitje voor u aangemeten

Adres

Telefoonnummer

Opmerkingen